Vesmírná edice a její příběh

21. 09. 2021

Vesmírná edice a její příběh

Když jsme rozjížděli úplně novou a prémiovou značku Paper Factory, chtěli jsme ji pojmout ambiciózně, kreativně i s nadhledem. Oslovit hluboce zorganizované lidi orientované na výsledek a dosažení velkých cílů, zároveň motivovat k rozletu i ty nejmenší, kteří teprve začínají poznávat náš svět, přitom sami žijí ve svém vlastním – vnitřním, snovém a imaginárním.

A co může být lepší metaforou než vesmír? Nekonečný prostor, kde se může odehrávat cokoli, je zároveň těžko dosažitelnou metou, k níž lidstvo neustále vzhlíží a stále novými přístupy se snaží hlouběji porozumět jeho tajům.

Právě vesmíru jsme chtěli vdechnout život. Schválně, prohlédněte si všechny obálky. Zjistíte, že přímo hýří životem. Obálky komunikují spolu navzájem i s vámi. Třeba prostřednictvím fiktivních kosmoryb. Teď už jen vezměte naše výrobky do ruky a začněte s nimi komunikovat také. Tím, jak je budete používat.

Celou první vesmírnou limitku jsme připravili ve spolupráci s designérkou a grafičkou Petrou Vávrovou. Společně jsme v celé edici využili několik originálních přístupů. Tak schválně, kdy jste naposledy vzali do ruky sešit, jehož obálku tvoří obraz, ucelené výtvarné dílo? Nebo vychytaný záznamník snů, který vás provede vzpomínkami na snění i bdění a vyzve vás, abyste si nezapomněli zaznačit, jakou emoci ve vás sen zanechal?

Nabízíme vám laskavou náruč produktů, které vám pomohou dosáhnout cílů, naplánovat si čas a poznávat nezměrné množství světů. Empaticky, s porozuměním příběhu na obálce i příběhu vlastního života.

Nahlédněte do pestrobarevného vesmíru a nechte se inspirovat kombinací živých a zářivých barev v kontrastu černých, tmavě modrých a fialových tónů vesmíru. Nebo sáhněte po decentních jednobarevných zápisnících, které vás nebudou odvádět od soustředěné práce. Správného pomocníka pro hravou i soustředěnou tvorbu máme pro každého.